2011. 07. 05.

BŐRÖS FOGASFILÉ ROSTON

Ünnepi alkalmakra készíthető halas recept következik. A bőrös fogas filé gyönyörűen előkészítve kapható a nagyobb áruházakban. Nem olcsó, de nagyon gyorsan lehet mutatós és különleges ételt készíteni belőle.

BŐRÖS FOGASFILÉ ROSTON, SZÍNES ZÖLDSÉGEKKEL:
Hozzávalók:





  • 5-6 szelet bőrös fogasfilé (fagyasztott, előkészített)
  • durvára őrölt színes bors, só, olívaolaj,
  • A körethez:
  • sült krumpli, céklapüré, párolt zöld ceruzabab, színes sárgaborsóroládok,
Elkészítés: nagyon egyszerű,

A fogasfilét megmossuk, fűszerezzük, olívaolajjal vékonyan bekenjük, és forró rost szeletsütőn 4-4 percig sütjük mindkét oldalát, sütés közben nem mozgatjuk.

A felsorolt többféle körettel tálaljuk. A színes köreteket a "Köretek" blogbejegyzés alatt részletezem.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése