BŐRÖS FOGASFILÉ ROSTON, SZÍNES ZÖLDSÉGEKKEL:
Hozzávalók:
- 5-6 szelet bőrös fogasfilé (fagyasztott, előkészített)
- durvára őrölt színes bors, só, olívaolaj,
- A körethez:
- sült krumpli, céklapüré, párolt zöld ceruzabab, színes sárgaborsóroládok,
Elkészítés: nagyon egyszerű,
A fogasfilét megmossuk, fűszerezzük, olívaolajjal vékonyan bekenjük, és forró rost szeletsütőn 4-4 percig sütjük mindkét oldalát, sütés közben nem mozgatjuk.
A felsorolt többféle körettel tálaljuk. A színes köreteket a "Köretek" blogbejegyzés alatt részletezem.
A felsorolt többféle körettel tálaljuk. A színes köreteket a "Köretek" blogbejegyzés alatt részletezem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése