káposztás rakott krumpli kolbásszal és csirkemellel |
KÁPOSZTÁS RAKOTT BURGONYA, KOLBÁSSZAL ÉS HÚSSAL:
Hozzávalók: 2 személyre
libazsír, hagyma, savanyú káposzta.... |
1 szál csípős, füstölt vékony kolbász
30 dkg savanyú káposzta
50 dkg burgonya
1 db fehér hagyma
1 duci gerezd fokhagyma
pár karika erős paprika
3-4 szelet bacon
só
őrölt bors
őrölt kömény
kakukkfű
majoránna
őrölt babérlevél
4,5 dl tejföl
1 db tojás
libazsír
a káposztára krumpli, kolbász, fűszerek |
a kolbászra még káposzta és krumpli, majd a befűszerezett csirke |
a tetejére szalonna szeletek, majd lefedve mehet a sütőbe |
1,5 óra múlva már így néz ki, most jöhet a tejföl |
újabb 15 percre mehet vissza a sütőbe |
Ezután kiveszem, az alufóliát leveszem és rákenem a nagy pohár tejfölt amiben egy tojást elkevertem. Ezzel további 15 percet sütöm és az étel elkészült.
3 adag lett belőle |
Megjegyzés: nem kell alá semmilyen folyadék, mert a savanyú káposztában volt elég nedvesség illetve szorosan lezártam rajta a fóliát.
tegnap elkészült a szép új 3D szempillám:) |
baconos, póréhagymás tepsis tojásrántotta |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése