2012. 03. 03.

GESZTENYEPÜRÉ POHÁRKRÉM

Gesztenyepürét mindenki tud, de mivel csináltam és lefényképeztem, így ezt is megosztom. Amitől pohárkrém jellegű az,  hogy a tejszínhab felébe olvasztott csokit kevertem:)



GESZTENYEPÜRÉ:
Hozzávalók:
25 dkg gesztenye massza (rumos)
2 evőkanál porcukor
2 marék csoki pasztilla
2 kocka fehér csoki
ostyarúd
2 dl habtejszín
pár szem koktél cseresznye


Elkészítés: a tejszínt keményre felverem, elfelezem és az egyik feléhez keverek egy kevés olvasztott csokit.







A pohár aljára kerül egy kanál tejszínhab, ráreszelem a fele gesztenyemasszát, erre jön a csokis tejszínhab, majd a fehér tejszínhab és ráreszelem a gesztenye massza másik felét. Díszítem azzal ami van otthon, csoki, ostyarúd, stb.
Hát ennyi volt:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése